Ортмолекулярна козметика – новото поколение в козметологията /част 2/

Ортмолекулярна козметика – новото поколение в козметологията /част 2/

ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК Е УНИКАЛЕН, САМ ПО СЕБЕ СИ!

Личността, начинът на живот, навиците, талантите и способностите отличават хората един от друг и ги правят УНИКАЛНИ И НЕПОВТОРИМИ.

При разработка на своите продукти, ортомолекулярните козметици на BINELLA medical beauty се запознават и съобразяват с индивидуалността на своите клиенти –  всички фактори и житейски навици, които могат да окажат влияние на състоянието на кожата.

30% от състоянието на кожата се дължи на нейния генотип, а за останалите 70% са отговорни всчики външни фактори и индивидуални навици, режим на хранене, начин на живот и работна среда.

Кожата е огледало на душевното и физическото състояние на индивида, а това означава, че всяка кожа се нуждае от напълно индивидуален подход и прием на хранителни вещества, за да компенсира натоварванията и да остане здрава, млада и красива.

КОЖАТА НА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК Е ТОЛКОВА УНИКАЛНА, КОЛКОТО САМИЯ НЕГО!

От много десетилетия насам, козметичната индустрия се опитва да направи грижата за кожата възможно по-специфична. Досега резултатът винаги е бил компромисен. Кремовете и лосионите са фокусирани към типа или състоянието на кожата, възрастта или пола. А истински прецизната, насочена към индивидуалните потребности грижа за кожата вече съществува.

BINELLA medical beauty разработи концепция за грижа, която е толкова уникална, колкото е и твоята кожа.

CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB е първата патентована система за индивидуална грижа за кожата. BINELLA medical beauty създава специално и единствено за теб твоя индивидуален серум от ортомолеклярни есенции, който целенасочено снабдява кожа с хранителните вещества, отговарящи точно на твоите лични нужди и условия на живот. По този начин CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES гарантират оптимална ефективност и изящна красота.

Индивидуален серум от CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES – грижа, препоръчана и създадена единствено и само за твоята кожа!

Можеш да закупиш своя индивидуален серум само на място в салон Facecare, след като предварително обсъдим какво е текущото състояние на кожата ти и какви са житейските ти навици. Спрямо получените резултати от този анализ, заедно ще създадем серум от ортомолекулярни есенции, подбрани конкретно според нуждите твоята кожа. Правилните вещества, в правилната концентрация се смесват пред очите ти и се превръщат в серум, специално и само за теб!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА!

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × four =