Отзиви за Obagi Nu-Derm Fx System™ Система против пигментация и бръчки

https://facecare.bg/wp-content/uploads/2017/10/2000468-obagi-nu-derm-fx-starter-system-normal-dry-_new-hydroquinone-free-formula__2015-09-01_1500x1500.jpg
https://facecare.bg/wp-content/uploads/2017/10/2000468-obagi-nu-derm-fx-starter-system-normal-dry-_new-hydroquinone-free-formula__2015-09-01_1500x1500.jpg

Отзиви за Obagi Nu-Derm Fx System™ Система против пигментация и бръчки

Отзиви за Obagi Nu-Derm Fx System™ Система против пигментация и бръчки

Ние от Facecare решихме да споделим с вас отзиви от жени, използвали системата Obagi Nu-Derm Fx System™ против пигментация и бръчки. Тъй като Obagi e сравнително непозната за нашата страна марка, отзивите са на жени от САЩ. Ние от Facecare работим професионално с Obagi и имаме наблюдения за постигнати от наши клиенти резултати с Obagi Nu-Derm Fx System™. Точно затова решихме да споделим отзиви на клиенти, макар и от чужд произход, които са се осмелили да разкажат. 

“Казвам се Мария и ви пиша, за да ви разкажа как Обаджи промени живота ми. Марката ми беше представена от приятелка преди 2 години и половина, когато споменах колко съм разочарована от луничките и тъмните петна на лицето си, които станаха по-големи и по-тъмни след бременността. Тя ми препоръча системата Obagi Nu-Derm Fx System™. Каза ми колко добри резултати са постигнали тя и нейните сестри. Посъветва ме да потърся в интернет снимки на жени, „Преди и след Obagi”. Бях много впечатлена. Веднага се консултирах с професионален козметик и закупих комплекта Obagi Nu-Derm Fx System™ за нормална към суха кожа. Мисля, че една снимка струва повече от хиляди думи, затова ще ви оставя да съдите по моите резултати. Използвам системата Obagi Nu-Derm Fx System™ оттогава и не бих използвала нищо друго, защото намерих съвършения за себе си продукт. Когато показвам на моите приятели преди и след снимките, те не могат да повярват. Сега аз съм тази, която препоръчва този невероятен продукт на другите!”

https://facecare.bg/wp-content/uploads/2017/10/blog-3-weeks-after.jpg

1-ва снимка: Преди използване на системата 2-ра снимка: След 3-седмична употреба на системата

https://facecare.bg/wp-content/uploads/2017/10/blog-12-weeks-after.jpg

1-ва снимка: Преди използване на системата 2-ра снимка: След 12-седмична употреба на системата

Maria Porras, USA

 

Можете да намерите Obagi Nu-Derm Fx System™  при нас в онлайн магазин Facecare: https://goo.gl/48ZPDH 

 

“След като родих се сдобих с така наречената мелазма. Колкото повече остарявам, толкова повече се влошава състоянието на кожата ми. Тъй като ежедневието ми е свързано с прекарване на почти цялото ми време на открито, се опасявам, че пигментните петна определено ще се влошат през летния сезон. Миналото лято постоянно използвах слънцезащита с висок фактор, тъй като мислех, че така поне ще елиминирам появата на нови петна. За съжаление, това за мен не даде резултат. Опитвала съм какво ли не – тонове продукти. Похарчила съм купища пари в стремежа си да премахна нежеланата пигментация. Не виждах никакви резултати. Накрая реших да се консултирам в медицински спа център и там ме запознаха със системата Obagi Nu-Derm Fx System™. Първоначално бях скептична, но все пак реших да пробвам. Казаха ми, че вероятно няма да виждам резултати за около 4 седмици. Използвам системата вече 6 седмици. Още през първата седмица забелязах голяма разлика, но през 6-тата седмица кожата ми изглежда невероятно. Колебаех се дали да покажа моите снимки преди-след, защото се притеснявах колко зле изглеждах, но после разбрах, че не съм единствената, която страда от фотопигментация и мелазма. Затова се осмелих да споделя своите резултати. На мен Obagi ми помогна!”

https://facecare.bg/wp-content/uploads/2018/01/blog-nu-derm-before.jpg

Преди употреба на системата

https://facecare.bg/wp-content/uploads/2018/01/blog-nu-derm-after.jpg

След 5-седмична употреба на системата

Brooke Gibby, USA

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × four =