Пилинг Medik8

Вече не се налага да избираш между комфорт по време на процедура и видими резултати след това. С пилинг Medik8 ще се насладиш и на двете.

Medik8 предлага широка гама от терапевтични пилинги, създадени да третират различни кожни проблеми като петна, бръчки, неравен тен, акне и белези. Подходящи са както за тези, които нямат опит с процедура, като химичен пилинг, така и за тези, които търсят по-дълбоко ниво на действие, с по-интензивни резултати.

Всички разновидности на пилингите Medik8 са формулирани с иновативна технология за постепенно освобождаване на активната съставка. Могат да се правят различни комбинации, които да обхващат няколко проблема накуп, както и да се надгражда интензитета на киселината и продължителността ѝ с всяка следваща процедура.

Какво представлява пилингът?

Химичните пилинги на Mеdik8 съдържат ексфолиращи киселини с професионална формула и се нанасят върху кожата от козметичен специалист. Имат бърз възстановителен период и значително лек дискомфорт по време на самата процедура.

Пилингът се използва основно за решaване на проблеми по лицето, но може да се нанася и в други зони на тялото – ръце, гръб и деколте.

Какво да очакваш след пилинг процедура?

 • Около 24 часа след пилинг прoцедура, вероятно ще имаш чувство за опъната и стегната кожа, както и леко зачервяване.
 • До 3 дни може да наблюдаваш леко и фино излющване на повърхностния кожен слой, коeто води до обновяване и освежаване на кожата.
 • В рамките на 1 седмица, ще започнеш да виждаш желаните резултати – по-гладка и равна повърхност на кожата, с по-избистрен и сияен тен.

Как да се подготвиш за пилинг процедура?

 • Не изпозлвай ексфолиращи киселини 24 часа преди пилинг процедура
 • Не епилирай зоните, които ще бъдат третирани с пилинг 7 дни преди процедурата
 • Не се излагай на силно слънце 3-5 дни след пилинг процедура

Кой пилинг е за теб?

Преди да пристъпиш към пилинг процедура, е необходимо да проведеш консултация с наш специалист. Ще научиш подробно всичко свързано с пилинга, най-подходящ за теб.

Видове пилинг Medik8:

 • Rewind Peel Medik8 – 80,00 лв.
  Подмладяващ пилинг
  Изглажда фини линии и бръчки, възстановява блясъка, изглажда и обновява кожата. Този пилинг причинява леко излющване, като по този начин активира кожните клетки да произвеждат повече колаген и еластин. След това кожата е видимо подмладена с избистрен, свеж и равномерен тен.
 • Even Peel Medik8 – 80,00 лв.
  Пилинг против пигментни петна
  Най-ефективният начин за изсветляване тена на кожата, коригиране на появили се пигментни петна и спиране появата на нови, е пилинг процедура против пигментация. Премахва от повърхността клетките, богати на меланин, и предотвратява образуването на нови пигментни петна.
 • Clarity Peel Мedik8 – 70,00 лв./80,00 лв.*
  Пилинг против акне
  Незабавно атакува акнето и значително намалява риска от образуване на белези. Работи на всички три фронта на проява на акне, като отпушва блокираните пори, намалява комедоните и възпаленията.
  *в зависимост от броя на на допълнителните киселини за наслояване – бадемова, млечна и/или гликолова
 • Sensitive PHA Peel Medik8 – 80,00 лв.
  Пилинг за чувствителна кожа
  Този пилинг е подходящ за всяка изключително чувствителна или склонна към зачервяване кожа. Спомага за подобряване на защитните финкции на кожата, и укрепване на защитната бариера.
 • Universal AHA Peel Medik8 – 80,00 лв.
  За всеки тип кожа
  Подходящ за всички и при всякакви проблеми по кожата, този пилинг видимо озарява, изглажда, обезболява и ревитализира кожата. Идеален за първи пилинг или за поддържане на резултати от предишни пилинг процедури.
 • Eye Reveal Peel Medik8 – 50,00 лв.
  Околоочен пилинг
  Областта около очите е деликатна и лесно уязвима. Кожата в тази зона е по-тънка и с по-малко мастни жлези, отколкото в останалата част на лицето и затова първите признаци на стареене се появяват именно там. Medik8 Eye Reveal е ултра-лек пилинг, но в същото време ефективен за третиране на фини линии и бръчки в зоната около очите, и който подобрява регенерацията на клетките.

За максимално добър и видим резултат, препоръчваме 1 пилинг процедура на всеки 2 седмици, за минимален период от 12 седмици.

Запиши се за консултация и пилинг процедура на тел. 0898434029 или ни изпрати запитване на info@facecare.bg