Революционна система в грижата за околоочния контур от Medik8

Революционна система в грижата за околоочния контур от Medik8

От идеята до завършения продукт

Миналата година Medik8 направи истински пробив в антиейдж грижата за лицето на r-Retinoate. Серум от следващо поколение, който впечатли учените, дерматолозите и професионалистите в областта на красотата. Формула с ретинил ретиноат – чисто нова форма на витамин А, изследвана от учените на Medik8. Този усъвършенстван серум е клинично доказано 8 пъти по-мощен от ретинол, работи през деня и нощта, за да осигури оптимални резултати за минимален период от време без никакво дразнене.

Сега, витамин А експертите, имплементират технологията на r-Retinoate в чисто нова линия грижа за кожата, озаглавена r-Retinoate by Medik8.

Стъпка напред

Вторият продукт, който ще се присъедини към луксозната гама r-Retinoate, е r-Retinoate Rejuvenating Eye System. Тази революционна подмладяваща система за околоочен контур, гарантира видимо изглаждане на фините линии и бръчки, с интензивна 4-седмична грижа, която е подходяща дори за много чувствителни кожи.

За още по- добри резултати, високоефективният retinyl retinoate се комбинира с най-модерните технологии за околоочни пачове; специалните пачове, които създават  микроканали, уплътняват кожата и подобряват текстурата, а биоцелулозните пачове подмладяват и хидратират тази деликатна зона. Системата осигурява цялостни предимства за околоочния контур в дългосрочен план.

Три главни героя за грижа на околоочната зона…

Този интензивен околоочен серум съдържа иновативната формула на ретинил ретиноат и хиалуронова киселина. Възползвайки се от безпрецедентната мощ на патентованата  молекула на витамин А на Medik8, този кадифен серум попива дълбоко в кожата, за да изглади фините линии и бръчките “пачи крак”.

Нежен, но изключително ефективен, този лек серум е подходящ за всеки тип кожа, без да причинява дразнене в деликатната околоочна  област. Точно като r-Retinoate, подмладяващият околоочен серум може да се използва през деня, както и през нощта за още по- бързи резултати. Единственото, което трябва да направите, е да нанесете  серума с леки масажиращи движения в околоочния контур, като използвате мекия силиконов апликатор, за да се отървете незабавно от всякаква подпухналост в тази зона.

 

Пачове за околоочна зона с иновативни разграждащи се микроигличнки

Последен пробив в научните изследвания на Medik8! Изградени от чиста хиалуронова киселина, фините иглички създават  микроканали в кожата, за да стимулират производството на колаген и еластин, като същевременно подобряват абсорбцията на подмладяващия серум за очи. През цялата нощ, микро игличките (с конусовидна форма), отделят хиалуроновата киселина и осигуряват на кожата незабавно стягащо действие. Наблюдава се видимо намаляване на фините линии и бръчки и уплътняване на деликатната околоочна зона.

Биоцелулозни пачове за очи

Дълбоко хидриращите биоцелулозни пачове за очи богати на хиалуронова киселина, изглаждат фините линии и бръчки и възстановяват повърхността на кожата. Високо усъвършенствани, те хидратират кожата на оптимално ниво, осигурявайки достатъчно хиалуронова киселина, за да изгладят бръчките, но без да създават подпухналост. Иновативната биоцелулозна технология действа като втора кожа, която заключва влагата; целулозните влакна са толкова деликатни и тънки, че прилепват без усилие и по най-фините линии, за да освободят високо концентрираните активни съставки в подмладяващия околоочен серум до най-вътрешните слоеве на кожата. Само за 20 минути, околоочната зона е освежена и видимо подмладена.

Начин на употреба

4-седмична околоочна грижа, 1 апликация седмично

Седмица 1 & 3 – Веднъж седмично

Вечер: Rejuvenating Eye Serum + Dissolvable Micro-Channel Eye Patches (2 часа или цяла вечер (за най- добри резултати). Следващата сутрин : Rejuvenating Eye Serum

Седмица 2 & 4 – Веднъж седмично

Вечер: Rejuvenating Eye Serum + Bio-Cellulose Eye Patches (20 минути). Следващата сутрин: Rejuvenating Eye Serum

Видими Резултати*

След 4- седмична употреба.

Зона под окото – видимо намалена дълбочина на бръчките

Бръчки „пачи крак” – видимо намалена дълбочина на бръчките

*Пробен период на независим потребител. Индивидуалните резултати може да бъдат различни.

Клинично Тестван

r-Retinoate Rejuvenating Eye System е клинично тествана; видимо намалява фините линии и бръчки, както и „пачи крак”, само за 4 седмици

  • 88% са съгласни, че Rejuvenating Eye System видмо намалява появата на фини линии и бръчки*
  • 92% са съгласни че Rejuvenating Eye System има стягащо действие*
  • 80% са съгласни, че околоочният им контур е с видимо по- младежко излъчване*
  • 100% са съгласни, че оставя кожата дълбоко хидратирана*
  • 80% не са изпитали дразнене и дискомфорт при употребата на Rejuvenating Eye System*

*Проучване на 25 души, използвали r-Retinoate Rejuvenating Eye System за 4 седмици.

Използван източник на информация – “Селсофт БГ” ЕООД, официален вносител на “Медик8” за България.

КУПЕТЕ СЕГА

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 3 =