Уред за лифтинг за лице ORION

EMS уред за стягане, тонизиране и намаляване на бръчки и целулит

789,00 лв. /

Усъвършенствана EMS технология за оформяне на контура с домашно устройство, което помага за стягане и тонизиране на лицето и краката и намалява появата на тъмните петна. Продукт без аналог на пазара.

Налично за предварителни продажби

Описание

Какво е ORION?

Spectra Sculpts въплъщава перфектния баланс между технология и артистичност, като подобрява традиционната грижа за кожата. Основана на научни изследвания от 21-ви век и експертно калибрирана, нашата програма използва силата на множество електрически вълни, за да стимулира дълбоко клетъчно подмладяване в квантовия спектър. Продуктът и технологията няма аналог на пазара, като е проектирана така, че да оптимизира клетъчното подмладяване и да предотвратява неправилното укрепване на мускулите, за да постигне отлични резултати. Освен това той използва малко по-различна калибровка на електричеството, наречена квантова електрическа мускулна стимулация (EMS), която осигурява единствено ползи за красотата, а не терапевтични ползи. 

Spectra Sculpt е резултат от разнообразни изследвания, включително астрофизика в Цюрих, квантова механика в университета в Джорджтаун и клетъчна биология, сертифицирана от Харвардския университет, което внася уникална перспектива в областта на грижата за кожата.

В Spectra Sculpts вярваме, че в издигането на нивото на козметичната индустрия трябва да направим усъвършенстваните процедури против стареене достъпни за всички.

Усъвършенствано решение за оформяне на контура с домашно устройство, което помага за стягане и тонизиране на лицето и краката и намалява появата на тъмните петна.

Перфектно калибрирана програма за подпомагане на естествения процес на регенерация на кожата ви само за 15 минути на ден, за обхващане на всички зони само с едно поставяне!

Подкрепена от науката на 21-ви век. CE, FCC, ROHS сертификат и FDA списък.

Прочети статията във FORBES

Ефектът от ORION

  • УСЪВЪРШЕНСТВАНО РЕШЕНИЕ ЗА КОНТУРИРАНЕ
  • Намаляване на назолабиалните гънки
  • Повдигане на бузите
  • Дефиниране на челюстната линия
  • Стягане на подбедрицитенамаляване на видимостта на тъмните петна
  • Повдигане на вежди и клепачи
  • По-сочни и плътни устни
  • Повдигнат ъгъл на устата
  • Намаляване на цялостната подпухналост 
  • Стягане и тонизиране
  • Намаляване на дълбоките линии и бръчки
  • Намаляване на целулита

Какво ще получите в кутията?

  •  ORION с калибриран Quantum EMS   Технология
  • 3 чифта | 6 броя 3D проводящи гел подложки Multiplex
  • USB кабел за връзка 
  • Почистваща кърпа от микрофибър
  • Ръководство за употреба
  • Подплатена кутия за подаръци, която може да се използва за съхранение
  • Сериен номер 

Spectra Sculpts се отличава от всички останали с прецизното си калибриране, осигурявайки безпрецедентни резултати в областта на грижата за кожата.

ОТЛИЧНО КАЛИБРИРАНИ

С помощта на прецизно калибрирани импулси Spectra Sculpts ORION използва естествената способност на кожата да се самовъзстановява.

Нашата интегрирана програма предоставя внимателно изработен спектър от дължини на вълните, за да осигури оптимално третиране както на клетките, така и на мускулите, с насочен радиус за достигане на всички зони на лицето с едно поставяне.

Това прецизно калибриране балансира структурите на лицето, като тези от младежките ви 20 години.

МУЛТИПЛЕКС 3D ГЕЛ ПОДЛОЖКИ

Нашите 3-D минерални нановлакна са вградени в 60 % дейонизирана молекулярна вода. Някои потребители могат да проявят реакция или дразнене при използване на обикновен проводящ гел, тъй като той съдържа минерали (сол, калий и др.) и може да се пренесе в кожата, за разлика от нашите подложки Multiplex 3D Conductive Gel.

Използването им с Orion е задължително за чувствителна, дебела, суха или тънка кожа, както и за хора, които са чувствителни към електростимулация. Въпреки това подложките подпомагат по-интензивното третиране с ORION, отколкото без тях.

Триизмерните нановлакна не влизат в пряк контакт с кожата и осигуряват по-безопасен вариант от традиционния проводящ гел.

Обкръжаващият материал е изработен от дейонизиран молекулярен хидрогел, за да помогне за провеждането на всички наши дължини на вълните, съдържащи се в програмата на ORION, без да транспортира какъвто и да е вид минерали в кожата. Потребителите са свободни да изберат любимия си серум след процедурата. 

НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ORION, АКО…

  • НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ, ако са налице следните условия: Пациент със сърдечно заболяване, сърдечен пейсмейкър, каквито и да било електронни имплантирани устройства, висока температура, рак, скорошна анамнеза за рак, тумор, инфекциозно заболяване, скорошна рана на кожата, каквото и да било кожно заболяване (акне, подкожни възпаления), остро заболяване, бременност, слънчево изгаряне, разширяване на кръвоносните съдове, метални импланти, епилепсия и едновременна употреба на медицински електрически устройства или други електрически устройства (напр. слушалки). 
  • Не използвайте, ако имате акне или сте предразположени към възпаления на кожата или към някакви кожни заболявания (розацея, екзема и др.).
  • Не използвайте без подложки с проводящ гел, ако имате чувствителна кожа.
  • Не използвайте, ако имате метални зъбни импланти или какъвто и да е вид метални пломби в зъбите си. 
  • Не поставяйте проводници на врата си и не ги придвижвайте към очите/челото си. 
  • Не използвайте, ако имате анамнеза за епилепсия или гърчове. 
  • Не използвайте, ако наскоро сте претърпели пластична операция или други операции. 
  • Не използвайте, ако кожата е прясно наранена или изгоряла от слънцето. 
  • Незабавно спрете употребата, ако получите упорито главоболие, почувствате раздразнение, замайване, болка или горещина. Лечението никога не трябва да бъде неприятно. 
  • Не докосвайте металната част с пръсти, докато я използвате. Дългосрочните ефекти от стимулацията не са известни. 

НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ, ако са налице следните условия: Пациент със сърдечно заболяване, сърдечен пейсмейкър, каквито и да е електронни имплантирани устройства, висока температура, рак, скорошна анамнеза за рак, тумор, инфекциозно заболяване, скорошна рана на кожата, всякакъв вид кожни заболявания (акне, подкожни възпаления), остро заболяване, бруксизъм, бременност, слънчево изгаряне, разширяване на кръвоносните съдове, метални импланти, епилепсия и едновременно използване на медицински електрически устройства или други електрически устройства (напр. слушалки).  

Важна информация при употреба на ORION

BOTOX

Няма да видите значителна промяна в дадения срок в областта, която е третирана с ботокс. С течение на времето може да се нуждаете от по-малко ботокс, тъй като получавате предимствата от използването на ORION.

Не използвайте ORION в продължение на 7 дни, ако сте си направили прясно ботокс – ORION увеличава притока на кръв и прясно инжектираният ботокс може да се отмие през първите 12 часа с притока на кръв. Затова препоръчваме да изчакате 7 дни.

РЕТИН-А / РЕТИНОЛ / ТРЕТИНОИН

Препоръчваме ви да оставите пауза между всеки стимулант между 1 и 5 дни, в зависимост от силата и колко дълго сте използвали ретинол / третиноин. Вашата тъкан се нуждае от време, за да изгради структура след всеки стимулант. Ако не сте сигурни колко време да изчакате, винаги ни пишете на customercare@spectrasculpt.com, с удоволствие ще ви помогнем.

УПОТРЕБА ПО ВРЕМЕ НА НОСЕНЕ НА БИЖУТА / ПИЪРСИНГ

Всички бижута (обеци) и пиърсинги трябва да бъдат свалени преди употребата на ОРИОН. 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ТРЯБВА ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАМ ЕЛЕКТРОПРОВОДИМ ГЕЛ С ORION

Не, препоръчваме ви да използвате нашите подложки MULTIPLEX 3D GEL PADS.

 

ЩЕ СЕ ИЗКЛЮЧИ ЛИ ORION АВТОМАТИЧНО

Да, след като използвате което и да е ниво в продължение на 15 минути, ORION се изключва автоматично от съображения за безопасност.

 

КАК ДА РАЗБЕРА КОГА ДА ЗАРЕЖДАМ ORION

В случай на изтощена батерия ORION ще изпрати алармен сигнал.

 

МУСКУЛИТЕ НА УСТНИТЕ/ОЧИТЕ/БУЗИТЕ МИ ТРЕПЕРЯТ

В началото на първите няколко лечебни сесии има вероятност някой от мускулите ви да потрепне. Това е показател, че този мускул не е бил използван правилно и масажиран дълго време. Обикновено това отминава след 3-4 седмици.

Ако не се чувствате комфортно, препоръчваме да започнете с по-ниско ниво за вашето лечение.

СЕРТИФИЦИРАНИ ПО CE, ROHS, FCC И FDA

Orion успешно премина всички тестове и е сертифициран по регламентите на ЕС CE, ROHS и по американските регламенти FCC и FDA, включени в списъка.

КОЗМЕТИЧНИ ИНЖЕКЦИИ ИЛИ ЛАЗЕРНИ ПРОЦЕДУРИ

Препоръчваме ви да изчакате 14 дни, преди да използвате ORION след такива процедури.  За всякакви инвазивни лазерни процедури, моля, говорете с вашите лекари, преди да продължите да използвате ORION.

ПЪЛНИТЕЛ

Вашият пълнител има точка на кипене и се нагрява над 100° по Целзий при производството, за да се автоклавира. Вашето тяло работи при температура около 36-37° по Целзий. Квантовата EMS, както и микротокът не се нагряват и по никакъв начин няма да повлияят на Вашия пълнител или да го разтворят по-бързо.

При другите ръчни устройства е необходимо да масажирате лицето си и това може да доведе до мигриране на Вашия пълнител или до преместването му на нежелани места. При ORION това не се случва.

Как да използвам

Проводниците могат да се поставят навсякъде в тази област и не е необходимо да се преместват извън нея, за да се насочат към всички зони на лицето, включително шията.

 

КРАКА:

Проводниците могат да се поставят навсякъде в тази област – подравнени отпред или отзад. Не ги поставяйте директно върху коляното или слабините.

Увеличавайте бавно времето и нивото на третиране и спирайте там, където ви е удобно. Кожата ви може да понесе само определено количество електрически импулси в зависимост от плътността на тъканта. 

НИВО 1 Ниско ниво Ниво 2 Умерено ниво Ниво 3 Макс. + 8000 об. 

Внимателно измийте лицето си. Не използвайте никакви продукти на маслена основа или тежка грижа за кожата преди употреба, тъй като те ще действат като бариера. 

 

Потребителите с лицево окосмяване или прекомерно количество прасковени кичури трябва да се обръснат преди процедурата, тъй като космите могат да попречат на проводимостта и да предизвикат раздразнения.  Свалете всички бижута и/или пиърсинги преди употреба.

Потребителите с чувствителна кожа трябва да използват подложките с мултиплексен проводим гел под проводниците. Подложките могат да се използват многократно 10-15 пъти.   

Почиствайте устройството със сухата микрофибърна кърпа. Поставете подложката с мултиплексен проводящ гел върху проводниците.   

Поставете ORION около главата си и се уверете, че и двете масажни глави са поставени добре върху бузите ви.   

Регулирайте дръжките според удобството си.  

Алтернативно, ORION може да се постави в долната част на бедрото, за да подпомогне борбата с целулита и увисналата кожа.   

Насладете се на процедурата си за максимум 15 минути. Променете времето според вашето удобство. Толерантността може да варира при различните потребители. Лечението никога не трябва да се усеща неприятно!

ВАЖНО – Започнете бавно. Ако сте начинаещи в използването на ORION, започнете с 3-5 мин. на ниво 1 и напредвайте, за да избегнете свръхстимулация и/или дразнене. 

 

Отзиви

There are no reviews yet

Напишете първия отзив за „Уред за лифтинг за лице ORION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SPECTRA SCULPT

Spectra Sculpts въплъщава перфектния баланс между технология и артистичност, като подобрява традиционната грижа за кожата. Основана на научни изследвания от 21-ви век и експертно калибрирана, нашата програма използва силата на множество електрически вълни, за да стимулира дълбоко клетъчно подмладяване в квантовия спектър.

Spectra Sculpt е резултат от разнообразни изследвания, включително астрофизика в Цюрих, квантова механика в университета в Джорджтаун и клетъчна биология, сертифицирана от Харвардския университет, което внася уникална перспектива в областта на грижата за кожата.

В Spectra Sculpts вярваме, че в издигането на нивото на козметичната индустрия трябва да направим усъвършенстваните процедури против стареене достъпни за всички.