Facecare > За Facecare

За Facecare

Здравей,

Аз съм Стела Куцарова и вече над 15 години работя за това клиентите ми да намерят най-правилната грижа за тяхната кожа – да подобрят сегашното ѝ състояние и да я запазят в добра форма възможно най-дълго.

Старая се да откривам иновативни и ефективни козметични продукти и да ти помогна да избереш най-подходящите за теб. Това е козметика, с която работя ежедневно, познавам добре и дава истински резултати в работата ми с клиенти в козметичния салон.

В моята практика наблюдавам, че жените харчат много средства за козметика, но често избират грешни продукти. Този избор обикновено е продиктуван от поредната нова реклама или препоръка на приятелка. Но ако не обърнеш внимание на специфичните нужди на твоята кожа, така избраните продукти могат да се окажат неподходящи за теб.

 

Искам да  улесня твоя избор, като създам един по-различен онлайн магазин за козметика.

Използвайки моя дългогодишен опит като козметичен специалист, групирах продуктите в различни комбинации според твоята възраст, често наблюдавани проблеми и тип кожа.

Сега, след само три лесни стъпки, ще откриеш най-подходящите за теб козметични продукти. Можеш да ги комбинираш в дългосрочна програма, с която да видиш и усетиш реални резултати за твоята кожа.

Надявам се да ми се довериш за твоя избор на козметика.

 

С обич,
Стела

Как стигнах дотук?

Преди да стана специалиста, който стои сега пред теб, бях едно обикновено момиче с наднормено тегло и проблемна кожа с акне. Страхът, дали сутрин ще се събудя с нови пъпки по лицето, ме преследваше почти непрестанно.

В образа на клиент, опитах модерните за времето си мазила, гладолечения, диети, и стигнах до света на източните масажи и козметични процедури. Тогава осъзнах, че това е „моята сфера“ и започнах професионално обучение в гръцки колеж по козметика.

Като професионалист израснах в екипа на д-р Мая Тачева, където в продължение на 10 години работих в света на пилинг процедурите, лазерните терапии и медицинската козметика. Там постигнах и един ценен, лично за мен, успех – победих врага, носещ името Акне.

Стела Куцарова, козметик

Но погълната от работа, семейство и проблемната си кожа, сякаш бях пропуснала, че времето е оставило друг отпечатък върху лицето ми. Една сутрин просто се събудих и поглеждайки се огледалото, видях първите си бръчки. Вече бях на 28 и можех да разбера как се чувстват жените, с които работя.

Започнах нова битка и бях абсолютно сигурна, че ще се справя, защото можех да се възползвам от всички модерни оръжия, като ботокс, филъри, мезотерапия, вампирски лифтинг и още… В един момент, обаче, осъзнах, че заради всички тези агресивни методи, съм спряла да приличам на себе си….

Добрите стари козметични терапии и продукти отново изникнаха в съзнанието ми.

Така се роди Facecare.