Facecare > Продукти > МАРКИ > Neostrata > Гликолова маска за лице с микродермабразио ефект

Гликолова маска за лице с микродермабразио ефект

Neostrata Correct Glycolic Microdermabrasion Polish

119,00 лв. / 75 г

Този едноетапен ексфолиращ продукт осигурява мигновено обновяване на кожата. Гликоловата киселина подобрява текстурата, изглажда несъвършенствата и подобрява тена. В резултат кожата е по-гладка, здрава, с пречистени пори и с подобрен релеф.

Описание

Гликолова маска за лице с микродермабразио ефект

Този едноетапен ексфолиращ продукт осигурява мигновено обновяване на кожата с 10% гликолова киселина в комбинация с кристали от професионален алуминиев оксид.

Придайте си блясък с този ексфолиращ изглаждащ продукт с двойно действие. Тази лесна за използване процедура за обновяване на кожата с 10 % гликолова киселина и кристали от професионален алуминиев оксид е формулирана така, че незабавно да съживи кожата за полиран, гладък и сияен вид. Физическото и химическото ексфолиране с двойно действие бързо премахва повърхностните клетки на кожата, за да помогне за избистряне и изчистване на замърсяванията от порите. Този ексфолиант „две в едно“ не се усеща грубо върху кожата и е идеалното решение, ако обичате усещането за физически скраб на лицето, съчетано със силата на 10% гликолова киселина.

Ефект:

  • Eксфолира и изглажда релефа на кожата
  • Придава сияен вид
  • Премахва мъртвите кожни клетки
  • Изчиства порите
  • Подобрява тена и текстурата на кожата
  • Подготвя кожата за други продукти за грижа за кожата
  • По-гладка и по-здрава кожа

Активни съставки:

10% гликолова киселина (AHA): Гликоловата киселина, известна с това, че изравнява тена на кожата, е естествен компонент на захарната тръстика, който нормализира процеса на ексфолиация на кожата, подобрявайки размера на порите и изглаждайки фините линии и бръчки, тъй като подобрява текстурата на кожата.

Ако обичате усещането за физически ексфолиант и изсветляващия и изглаждащ ефект на Гликоловата киселина, Гликоловата микродермабразио маска за лице е вашият мечтан мигновен ексфолиант 2 в 1. Само след една употреба 100 % от участниците в нашето проучване забелязаха, че текстурата на кожата им е по-гладка, по-светла и по-сияйна.

 

Как да използвам

Два до три пъти седмично нанасяйте върху чисто влажно лице. Леко масажирайте с кръгови движения в продължение на 30 секунди, като избягвате зоната около очите. Оставете да действа до 2 минути. Изплакнете обилно с топла вода.

Предупреждение за слънчево изгаряне: Този продукт съдържа алфа хидрокси киселина (AHA), която може да повиши чувствителността на кожата ви към слънцето и особено възможността за слънчево изгаряне. Използвайте слънцезащитен крем, носете защитно облекло и ограничете излагането на слънце, докато използвате този продукт и в продължение на една седмица след това.

Професионален съвет: Не забравяйте да изплакнете добре с топла вода, за да сте сигурни, че всички кристали са отстранени от кожата, преди да последвате с избрания от вас NEOSTRATA серум или овлажняващ крем.

Съдържание

Glycolic Acid: Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, Alumina, Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Isononyl Isononanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Ammonium Hydroxide, Arginine, Butylene Glycol, Stearyl Alcohol, Lactobionic Acid, Polyacrylate-1 Crosspolymer, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, PEG-75 Stearate, Dehydroxanthan Gum, Ceteth-20, Steareth-20, Menthol, Menthyl Lactate, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).

Отзиви

There are no reviews yet

Напишете първия отзив за „Гликолова маска за лице с микродермабразио ефект“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

NEOSTRATA® CORRECT - КОЛЕКЦИЯ КОРИГИРАНЕ

Иновативна колекция от продукти, съдържащи мощни антиейджинг съставки, като ретинол, лимонена киселина, NeoGlucosamine®, хиалуронова киселина и пептиди, които ефикасно заличават признаците на стареене.

Лимонената киселина притежава антиоксидантни свойства и антиейджинг ефект.

Чист стабилизиран ретинол стимулира клетъчната регенерация, подобрява кожната еластичност и ефикасно противодейства на процеса на стареене.

NeoGlucosamine® изсветлява пигментациите и уравнява тена, стяга и лифтира кожата.

Хиалуроновата киселина, естествен компонент на кожата, поддържа оптимална хидратацция.

Пептидите активират синтеза на колаген и ефикасно изглаждат фините линии и бръчки.