Facecare > Продукти > МАРКИ > Fusion Meso > Нощна маска за лице с ниацинамид за намаляване на пигментацията

Нощна маска за лице с ниацинамид за намаляване на пигментацията

Glow sleeping mask

89,00 лв. / 100 г

Нощна маска с ниацинамид за намаляване на пигментацията - идеалното решение за тези, които искат да подобрят тена на кожата си и да намалят пигментацията. Тази високоефективна маска за сън е разработена с мощна комбинация от съставки, включително ниацинамид, транексамова киселина и глицерин. 

Описание

Нощна маска с ниацинамид за намаляване на пигментацията

 Glow sleeping mask – идеалното решение за тези, които искат да подобрят тена на кожата си и да намалят пигментацията. Тази високоефективна маска за сън е разработена с мощна комбинация от съставки, включително ниацинамид, транексамова киселина и глицерин.

Какви са ползите от употребата на крема?

Ниацинамидът е мощна съставка, известна с изсветляването на кожата и намаляването на пигментацията. Освен това повишава еластичността и хидратацията на кожата, което води до по-гладка и сияйна кожа.

Транексамовата киселина е високоефективна съставка, която ограничава производството на меланин в кожата, като по този начин намалява появата на тъмни петна и хиперпигментация. Доказано е също така, че подобрява цялостния вид на кожата, като спомага за по-светъл и равномерен тен.

Глицеринът, мощен химектант, привлича влагата в кожата, като я оставя добре хидратирана и еластична. Освен това той осигурява защита срещу външни агресори, като замърсяване и свободни радикали.

Нощна маска с ниацинамид за намаляване на пигментацията – текстура и аромат

Mаска се отличава с освежаващ аромат на алое вера, който съживява кожата. Тя служи като идеално допълнение към нощната ви грижа за кожата, като работи за подхранване и възстановяване на кожата ви, докато си почивате. При редовна употреба нашата маска за сън с блясък ще подобри тена на кожата ви и ще намали пигментацията, оставяйки тена ви по-ярък, равномерен и сияйно красив.

Маската „вода в масло“ е луксозно богат, с ярка и фина текстура. Той включва прецизна комбинация от масла и восък, за да образува дълготраен защитен филм върху кожата. При нанасяне текстурата се усеща лека и лесна за нанасяне, а усещането след нанасяне е едновременно трайно и дълбоко подхранващо.

 

Как действа? 

– Изсветлете тена на кожата.

– Намаляване на старческите петна и пигментацията.

– Намаляване на дълбоките бръчки и фините линии.

– Подхранване.

Активни съставки:

Транексамова киселина, ниацинамид, флавоноиди , естер на кактинова киселина, естествен глицерин.

Съдържание

Възможни са разминавания в състава, поради обновяване на формулите, или според изискванията на местното законодателство. Окончателното съдържание на продукта е това, което е описано на опаковката.

Как да използвам

Измийте лицето си, преди да нанесете маската. С помощта на четка или пръсти нанесете обилен слой върху лицето, шията и деколтето. Оставете да действа през нощта и измийте лицето си на сутринта. Не нанасяйте маската върху клепачите си.

Отзиви

There are no reviews yet

Напишете първия отзив за „Нощна маска за лице с ниацинамид за намаляване на пигментацията“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

FUSION MESO

Fusion Meso е разработена като нова концепция на пазара на медицинско-естетични продукти, водеща марка в областта на мезотерапията в световен мащаб.

Продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопасност за клиентите.

Fusion Meso е бързо развиваща се и иновативна компания. Всяка година създава нови продукти с най-съвременните активни съставки.