Facecare > Продукти > МАРКИ > Fusion Meso > Лифтинг маска за лице с 5 растежни фактора

Лифтинг маска за лице с 5 растежни фактора

lift sleeping mask

89,00 лв. / 100 г

Lift sleeping mask e богата на хиалуронова киселина, растежни фактори, глутамин и фолиева киселина - всички получени от естетичната медицина - осигурява цялостен ефект против стареене и бръчки. Разработена с разкошна текстура „вода в масло“, тази кремообразна маска осигурява интензивно подхранване през цялата нощ. Докато спите, кожата ви е ефективно защитена от външни фактори, което позволява дълбоко възстановяване и регенерация.

Описание

Лифтинг маска за лице с 5 растежни фактора

Lift sleeping mask e богата на хиалуронова киселина, растежни фактори, глутамин и фолиева киселина – всички получени от естетичната медицина – осигурява цялостен ефект против стареене и бръчки. Разработена с разкошна текстура „вода в масло“, тази кремообразна маска осигурява интензивно подхранване през цялата нощ. Докато спите, кожата ви е ефективно защитена от външни фактори, което позволява дълбоко възстановяване и регенерация.

Освен това тя се отличава със 100% естествен аромат на основата на етерично масло от мандарина, който подсилва нощната ви грижа за кожата.

Подмладяващият комплекс има сходен състав с плацентата, като е богат на растежни фактори, фолиева киселина и ацетил глутамин. Той служи като глобално решение за борба със стареенето в нашата маска за сън.

Какви са ползите от употребата на маската?

Хиалуроновата киселина XS, характеризираща се с много ниско молекулно тегло, действа като организатор на съединителната тъкан и вещество, задържащо вода. Натриевият хиалуронат се получава чрез биотехнологично безопасен процес, което гарантира, че не съдържа замърсители и ГМО. Той представлява иновация в грижата за кожата против стареене поради подобреното му проникване през кожата в сравнение с хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло. Лифтинг маска за сън подмладява кожата, като подобрява вискоеластичните ѝ свойства и значително намалява появата на дълбоки бръчки. 

Как действа? 

– Повдига и стяга кожата.

– Намалете дълбоките бръчки и фините линии.

– Подобряване на плътността на кожата.

Активни съставки:

Подмладяващ комплекс с 5 фактора на растежа + фолиева киселина + ацетил глутамин, XS хиалуронова киселина.

Маската „вода в масло“ е луксозно богата, с ярка и фина текстура. Той включва прецизна комбинация от масла и восък, за да образува дълготраен защитен филм върху кожата. При нанасяне текстурата се усеща лека и лесна за нанасяне, а усещането след нанасяне е едновременно трайно и дълбоко подхранващо.

Съдържание

Възможни са разминавания в състава, поради обновяване на формулите, или според изискванията на местното законодателство. Окончателното съдържание на продукта е това, което е описано на опаковката.

Как да използвам

Измийте лицето си, преди да нанесете маската. С помощта на четка или пръсти нанесете обилен слой върху лицето, шията и деколтето. Оставете да действа през нощта и измийте лицето си на сутринта. Не нанасяйте маската върху клепачите си.

Отзиви

There are no reviews yet

Напишете първия отзив за „Лифтинг маска за лице с 5 растежни фактора“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

FUSION MESO

Fusion Meso е разработена като нова концепция на пазара на медицинско-естетични продукти, водеща марка в областта на мезотерапията в световен мащаб.

Продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопасност за клиентите.

Fusion Meso е бързо развиваща се и иновативна компания. Всяка година създава нови продукти с най-съвременните активни съставки.