Facecare > Блог > Козметика на най-високо ниво, базирана на твоето ДНК – Genetica 23 вече във facecare

Козметика на най-високо ниво, базирана на твоето ДНК – Genetica 23 вече във facecare

Козметика на най-високо ниво, произведена на генетична основа, Genetica 23 вече във Facecare - facecare.bg

Genetica 23 е първата компания в света, която произвежда козметични продукти и услуги на генетична основа

Мечтала ли си си да притежаваш козметика, създадена изцяло за теб и твоите нужди? Без излишни съставки, без риск. Вече можеш да имаш всичко това, благодарение на Genetica 23, които ще създадат продуктите ти на база твоето ДНК.

Родена в резултат на революционно изследване на ДНК, проведено от водещ италиански университет, ръководен от световно известен професор, тя документира безпрецедентни резултати по отношение на здравето и красотата на кожата само след 3 месеца употреба на продуктите. Методът Genetica 23 предоставя напълно персонализирана услуга, която съчетава генетичен анализ, информация за начина на живот и най-съвременна технология за анализ на лицето – VISIA , за да оцени индивидуалните нужди и предразположения, и позволява да се формулират продукти, създадени специално за нуждите на клиента, като се проследяват подобренията във времето. Genetica 23 представлява нов път между традиционната козметика и естетичната медицина, като се позиционира на върха на пазара на луксозна и дермокозметика, за да предложи най-високото ниво на персонализация, налично на пазара.

Какво получавате?

 • Тест за начин на живот
 • Анализ на кожата с VISIA
 • Вземане на ДНК проба от слюнка
 • Анализ на ДНК пробата в специализирана лаборатория в Италия
 •  Oт вашата ДНК Genetica 23 оценява с изключителна прецизност данните, необходими, за да разберем вашето предразположение към: различни нива на себометрия, здравина на колагеновата структура, акне и зачервяване, хиперплазия и дискератоза*.
 • Изработка на персонализиран серум и крем, базирани на генетичите изследвания, начина на живот и състоянието на кожата
 • Следене на прогреса

Какво откриха Genetica 23?

Доказахa, че чрез изучаване на клетъчната ДНК е възможно да се създадат забележително ефективни продукти против стареене, които не само да възстановяват вредите от стареенето, но и да го предвиждат и предотвратяват.
Чрез комбиниране на биографични данни и информация за начина на живот с генетични данни и данни за състоянието на кожата, открити чрез инструменти за визуализация на лицето – VISIA, ние създаваме така наречената “матрица на красотата “, един вид уникален и личен пръстов отпечатък.

Въз основа на вашата матрица на красотата се разработват козметични продукти, богати на активни елементи, които осигуряват на клетките ви точно това, от което се нуждаят, за да предотвратят и лекуват стареенето на кожата.

Чрез разчитане на “софтуера на вашия живот” можем да разберем на какви увреждания ще бъде податлива кожата ви през следващите години, преди те да са настъпили.

*Тестът е проведен върху 103 жени на възраст между 40 и 55 години. Кожата е проверена и сканирана в дълбочина с апарати за конфокална рефлекторна микроскопия (РКМ) и оптична кохерентна томография (ОКТ) на клетъчно ниво. Бяха извършени неинвазивни биопсии с подробна информация за състоянието на клетъчното здраве на по-дълбоките слоеве на кожата, способни да открият характеристики, които все още не са видими за външното око.

 

Изследванията

Genetica 23 провежда революционни ДНК изследвания в сътрудничество с Клиниката по дерматология на Университета в Модена и Реджо Емилия под ръководството на професор Джовани Пелакани, световноизвестен експерт в областта на дерматологията.
Изследването постигна два непостигани досега резултата:

 • То идентифицира с много голяма точност гените, отговорни за метаболитните особености и предразположението към клетъчно стареене на кожата.
 • То направи възможно разработването на иновативни и силно персонализирани формули и документирането на безпрецедентната ефективност на генетично персонализираната козметика.

По-конкретно, от вашата ДНК, Genetica 23 оценява с изключителна прецизност данните, необходими, за да разберем вашето предразположение към: различни нива на себометрия, здравина на колагеновата структура, акне и зачервяване, хиперплазия и дискератоза*.

 

Какъв е процесът?

 1. Посрещаме ви във facecare, където можете да започнете пътуването си с Genetica 23.
 2.  Нашите експерти  ще Ви накарат да попълните въпросник за Вашия начин на живот и навици.
 3. Извършваме задълбочен тест с помощта на Visia Facial Imaging – революционен апарат, който фотографира текущото състояние на кожата ви и нейните проблемни точки.
 4. Ще извършим самопроверка на ДНК чрез обикновен тампон от слюнка и ние ще изпратим пробата в лабораторията, която с помощта на най-съвременна технология ще извърши генетичния анализ.
 5.  Въз основа на тези данни, начина на живот, данните, предоставени от Visia Facial Imaging, и генетиката, Genetica 23 ще изработи вашата матрица на красотата, на базата на която ще разработим персонализирани формули за вашите продукти. Козметиката за първи път ви се доставя след около 3 до 4 седмици. Повторните поръчки, от друга страна, се извършват в рамките на 3 до 4 работни дни.

6. След 3 месеца се провежда нов тест за изобразяване на лицето, за да се проверят резултатите ви. Следващата стъпка? Точно както кожата ви променя нуждите си с течение на времето, Genetica23 “фотографира” и анализира нуждите и напредъка на кожата ви и периодично извършва тест за калибриране на продуктите спрямо вашите нужди.

 

* Цена на първоначален пълен пакет – 1463 лв.

*Цена на повторна поръчка на серум и крем – 1131 лв.

Повторна поръчка на серум и крем се разработва спрямо постигнатия напредък и формулата се адаптира към данните, получени от анализ на кожата с VISIA при следенето на прогреса Ви.

 

За екипа на Genetica 23

ПРОФЕСОР ДЖОВАНИ ПЕЛАКАНИ
Ръководител на изследователския отдел
Световноизвестен експерт в областта на дерматологията, Джовани в продължение на много години е редовен професор по дерматология и декан на Медицинския факултет в Университета в Модена, където отговаря за изследванията и проучванията на Genetica 23. Той е бил президент на 24-ия Световен конгрес по дерматология, проведен в Милано през 2019 г. Днес е  професор по дерматология в Университета Ла Сапиенца в Рим и директор на Дерматологичната клиника на Поликлиниката Умберто I на Факултета по медицина и хирургия. Той е пионер в изследванията на нови неинвазивни диагностични методи и технологии, които позволяват да се елиминират биопсиите за идентифициране на кожни проблеми.

ЕНРИКО ПАОЛО ЛЕВИ
Основател и главен изпълнителен директор
Енрико е роден в Модена, Италия, но е гражданин на света: живее и работи в Италия, Северна Европа, Северна и Южна Америка. Бил е управител и главен изпълнителен директор на редица иновативни компании, но преди всичко е “изобретател”. Воден от дълбокия си интерес към технологичните иновации, Енрико се специализира в разработването на иновативни идеи и патенти и стартира множество стартиращи предприятия. В продължение на повече от 20 години той си сътрудничи с най-съвременните изследователски центрове и изнася лекции в университета “Джордж Вашингтон”, споделяйки със студентите как да превърнат идеите си в конкретни проекти. Той е убеден, че разбирането на ролята на генетиката за прогнозиране на индивидуалните метаболитни предразположения ще доведе до нова ера в света на здравето и благосъстоянието: от чисто лечебен подход към подход, основан на прогнозиране и превенция чрез решения, съобразени с конкретните нужди.

facecare има удоволствието да обяви ексклузивното си партньорство с Genetica 23 за разпространение в България на иновативната персонализирана козметика

Това сътрудничество има за цел да предложи на българските клиенти привилегирован достъп до най-новите открития в сектора на персонализираната козметика на генетична основа- път, в който нищо не е оставено на случайността и всичко се ръководи от науката.
Genetica 23 прави революция в грижата за красотата с персонализирана козметика, защото всяка кожа е уникална и изисква специфични активни съставки. Благодарение на генетичния анализ и персонализираното профилиране се създава индивидуална грижа за кожата, като в истински шивашки цех за красота.
Това партньорство бележи значителна стъпка към предлагането на високо персонализирани решения за красота на все по-внимателни и информирани клиенти.
Развълнувани сме да си сътрудничим с Genetica 23 – компетентен партньор, който споделя нашата визия за иновации и персонализация в козметичната индустрия.

 

С Genetica 23 и facecare започвате пътуване, което ще пренапише бъдещето на вашата кожа. Кожа, която заслужавате. Ние сме винаги до вас: постоянно следим напредъка ви и ви оказваме пълно съдействие и подкрепа, като ви гарантираме услуга, която е толкова уникална, колкото сте вие.
С помощта на нашия апарат за визуализация на лицето Visia ще проверяваме периодично вашия напредък и резултати. След това заедно ще решим как да продължите пътя си в грижата за кожата, за да сте сигурни, че ще поддържате кожата си в отлично състояние по всяко време.

 

За повече информация 

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *