Facecare > Блог > Красиви отвътре навън с хранителни добавки

Красиви отвътре навън с хранителни добавки

Работейки в сферата на красотата и заобиколени предимно от модерни, динамични и заети жени, често ни питат:

Напълно достатъчна ли е грижата, която полагам за външния си вид? Какво още мога да направя, за да запазя кожата си млада и здрава?

За жената над 35 е трудно да постигне достатъчно добри резултати в грижата за кожата си, ако само и единствено се подлага на козметични процедури и използва висококачествена козметика. И тъй като добре знаем, че вредите по кожата не винаги са само и единствено козметичен проблем, решихме да затоврим цикъла и да добавим към асортимента си от козметични продукти възможно най-пълноценните хранителни добавки за красота и здраве.

Съществува ли напълно готова хранителна добавка, която да съдържа оптимални количества ценни за здравето и кожата вещества, супер храни, пробиотици, витамини и минерали?

След дълго обмисляне и проучване кои са най-добрите хранителни добавки на българския пазар, открихме продуктите на Надя Петрова. Тя е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене и автор на 4 книги с ценни съвети за здраве и красота. Като дипломиран нутриционист, тя създава свои продукти под формата на хранителни добавки – One, Daily и Zen, които съдържат точното количество съставки, идеално допълващи всекидневната грижа за кожата, а и не само. Те се произвеждат в Германия, спазвайки най-високите стандарти и  сертификати за качество.

One, Daily и Zen не са просто обикновени шишенца с витамини и минерали, каквито сме свикнали да виждаме в аптеките. От голямо значение е да споменем, че се усвояват максимално лесно от организма и съдържат накуп всички необходими за здравето и кожата вещества, без мега дози и без странични ефекти.

Живеем във времена, в които сме подложени на всекидневен стрес, храним се непълноценно и нездравословно, нямаме време за активен спорт… А всичко това дава видимо отражение върху най-големия орган от нашето тяло – кожата. Тя ще ни се отблагодари, ако към ежедневното нанасяне на крем за лице или ежемесечни терапии в козметичния салон, добавим и прием на хранителните добавки на Надя Петрова.

Красотата е вътре в нас. И да – тя личи отвън, защото вътрешното ни състояние дава отражение на външната ни красота.

Разгледай добавките тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *