Facecare > Обучение “Скулптуриращ самомасаж в домашни условия”

Обучение “Скулптуриращ самомасаж в домашни условия”

СКУЛПТУРИРАЩИЯТ МАСАЖ

Метод за естествено подмладяване на кожата, възстановяване на тъканите и укрепване на лицевата мускулатура. Процедурата е напълно безболезнена и не крие риск от странични ефекти. След нея Вие напълно запазвате контрола върху изражението на лицето си и няма опасност от настъпване на промяна в начина, по който изглеждате.

В основата на процедурата е ДЪЛБОКО РЕСТРУКТУРИРАЩ ЛИЦЕТО МЕТОД, който се базира на две неща:

1. ОСТЕОПАТИЯ
Допълваща терапия към медицината, основана изцяло на работата с ръце, като средство за преодоляване на болката и дисбаланса в двете половини;

2. МАНУАЛНА ТЕХНИКА
Тя допринася за стягането и повдигането на мускулатурата.

Скулптуриращият масаж подсилва връзката между лимфната, кръвоносната, имунната и нервната система, което е гаранция за нашата бляскава и младежка кожа на всяка възраст.

Водещ на обучението е Ралица Желязкова – скулптуриращ лифтинг терапевт

Какво представява ОБУЧЕНИЕТО?

Предвид спецификите на конкретните техники и важността те да се изпълняват прецизно и коректно, взехме решение обучението да е разделено в две части:

1. Първата ще бъде присъствено в нашия салон в рамките на два часа.
2. Във втория етап ще получиш ексклузивен достъп до кратко видео, за да можеш във всеки един момент да си припомниш масажните техники и последователността на движенията.

За кого е подходящ
СКУЛПТУРИРАЩИЯ МАСАЖ?

За хора, които иматвъзможност да отделят време за себе си вкъщи;

За хора, които практикуват йога за лице и други домашни мини процедури, но не са сигурни в правилното изпълнение на масажните техники;

За хора, които се подлагат на козметични процедури и желаят да поддържат ефекта им за по-дълго време, дори да надграждат.

24

Моля имай предвид, че продължителността на курса е 3 ЧАСА и в случай на невъзможност за присъствие е необходимо да ни уведомиш 24 часа предварително.

В случай, че не бъдем уведомени и не се явиш в деня и часа на обучението, сумата не подлежи на възстановяване и ще получиш достъп само до обучителното видео

Групите са с ограничен капацитет, не повече от 8 ДУШИ.

По време на обучението нашият терапевт Ралица ще представи групите мускули и самите масажни движения, след което всеки самостоятелно ще направи целия масаж няколко пъти под нейно наблюдение. В края на обучението всеки присъстващ ще получи достъп до десетминутно видео, в което Ралица показва всички движения и тяхната последователност, за да си ги припомняш, правейки самомасажа вкъщи.

Не се препоръчва в следните случаи:

  • В СЛУЧАИ НА ПОСТАВЕНИ БОТОКС, ФИЛЪРИ И ДРУГИ ПОДОБНИ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ИЗЧАКА ПОНЕ МЕСЕЦ ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА;
  • В СЛУЧАИ НА ПАТОЛОГИЯ НА ЛИМФНАТА СИСТЕМА, ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ;
  • В СЛУЧАИ НА ВЪЗПАЛИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ (ТЕМПЕРАТУРА, ХЕРПЕС, АКНЕ);
  • В СЛУЧАЙ НА БРЕМЕННОСТ