Facecare > Продукти > МАРКИ > Ericson Laboratoire > Нежен пилинг за лице за възстановяване на микрорелефа
Намаление!

Нежен пилинг за лице за възстановяване на микрорелефа

Ericson Laboratoire perfect surfacer

67,00 лв. / 50 г

Нежен пилинг за изглаждане и възстановяване на кожния микрорелеф. Иновативната формула със захарни кристали ексфолира и отстранява мъртвите клетки на два етапа. Пилингът е подходящ е за суха и неподхранена кожа.

Описание

Нежен пилинг за лице за възстановяване на микрорелефа

Нежен пилинг за изглаждане и възстановяване на кожния микрорелеф. Иновативната формула със захарни кристали ексфолира и отстранява мъртвите клетки на два етапа. В първата фаза ексфолиацията се извършва със сухи ръце на суха кожа за по-интензивно механично въздействие, а във втората фаза ръцете се навлажняват и кристалите се разтварят. Кожата става мека, гладка и блестяща. Биотехнологичната молекула Matrigenics стимулира 14 гена, участващи в синтеза на колагена, еластина и хиалуроновата киселина. Маслата от боабаб и анато подхранват, успокояват и подобряват тъканната регенерация. Пилингът е подходящ е за суха и неподхранена кожа.

Активни съставки:

Захарни кристали: по естествен начин ексфолират кожата, отстраняват мъртвите клетки, хидратират и омекотяват.
Matrigenics 14G: биотехнологична молекула, извлечена от кафяви микроводорасли, която стимулира 14 гена, участващи в синтеза на колагена, еластина и хиалуроновата киселина;
Масло от баобаб: подхранва, успокоява, противовъзпалително, подобрява тъканната регенерация;
Масло от анато: богато на олигоелементи: цинк, магнезий, селен, мед. Естествен антиоксидант, ограничава уврежданията които причиняват UVA, улавя свободните радикали и заздравява еластичните свойства на кожата.

 

Fundamentals е серия от основни продукти за почистване на кожата, както ежедневно – от грима и замърсяването, така и по-дълбоко почистване, което стимулира клетъчното обновяване и подобрява жизнените функции на кожата. Доброто почистване и премахване на грима са основополагащи стъпки в грижата на кожата. Отстраняването на грима с подходящите продукти, осигурява чиста кожа, свободна от всякакви несъвършенства. Запазва се баланса на естествената флора на кожата. Осигурява се по-добро абсорбиране и по-ефективно действие на следващите продукти, които се нанасят – серум, крем и др. В зависимост от нуждите на кожата и личните предпочитания се предлагат почистващи продукти с различни текстури.

Как да използвам

Малко количесто се нанася на суха кожа на лицето и шията и със сухи пръсти се ексфолира с нежни кръгови движения около 2-3 минути. След това ексфолиацията продължава с мокри ръце още 1-2 минути до разтваряне на кристалите. Отмива се старателно с вода, след което кожата се тонизира с подходящ лосион. Ползва се един или два пъти седмично.

Съдържание

Възможни са разминавания в състава, поради обновяване на формулите, или според изискванията на местното законодателство. Окончателното съдържание на продукта е това, което е описано на опаковката.

Отзиви

There are no reviews yet

Напишете първия отзив за „Нежен пилинг за лице за възстановяване на микрорелефа“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fundamentals

Fundamentals е серия от основни продукти за почистване на кожата, както ежедневно - от грима и замърсяването, така и по-дълбоко почистване, което стимулира клетъчното обновяване и подобрява жизнените функции на кожата. Доброто почистване и премахване на грима са основополагащи стъпки в грижата на кожата. Отстраняването на грима с подходящите продукти, осигурява чиста кожа, свободна от всякакви несъвършенства. Запазва се баланса на естествената флора на кожата. Осигурява се по-добро абсорбиране и по-ефективно действие на следващите продукти, които се нанасят – серум, крем и др. В зависимост от нуждите на кожата и личните предпочитания се предлагат почистващи продукти с различни текстури.