Facecare > За Facecare

За Facecare

Аз съм Стела Куцарова и вече над 15 години работя за това клиентите ми да намерят най-правилната грижа за тяхната кожа – да подобрят сегашното ѝ състояние и да я запазят в добра форма възможно най-дълго.

Преди да стана специалиста, който стои сега пред теб, бях едно обикновено момиче с наднормено тегло и проблемна кожа с акне. Страхът, дали сутрин ще се събудя с нови пъпки по лицето, ме преследваше почти непрестанно.

В образа на клиент, опитах модерните за времето си мазила, гладолечения, диети, и стигнах до света на източните масажи и козметични процедури. Тогава осъзнах, че това е „моята сфера“ и започнах професионално обучение в гръцки колеж по козметика.

Като професионалист израснах в екипа на д-р Мая Тачева, където в продължение на 10 години работих в света на пилинг процедурите, лазерните терапии и медицинската козметика. Там постигнах и един ценен, лично за мен, успех – победих врага, носещ името Акне.

Но погълната от работа, семейство и проблемната си кожа, сякаш бях пропуснала, че времето е оставило друг отпечатък върху лицето ми. Една сутрин просто се събудих и поглеждайки се огледалото, видях първите си бръчки. Вече бях на 28 и можех да разбера как се чувстват жените, с които работя.

Започнах нова битка и бях абсолютно сигурна, че ще се справя, защото можех да се възползвам от всички модерни оръжия, като ботокс, филъри, мезотерапия, вампирски лифтинг и още… В един момент, обаче, осъзнах, че заради всички тези агресивни методи, съм спряла да приличам на себе си….

Добрите стари козметични терапии и продукти отново
изникнаха в съзнанието ми.

Така се роди Facecare.

ЕКИП

РАЛИЦА ЖЕЛЯЗКОВА

СКУЛПТУРИРАЩ ЛИФТИНГ ТЕРАПЕВТ

Ралица Желязкова е първият скулптуриращ лифтинг терапевт по метода на Яков Гершкович.

Скулптуриращ самомасаж изцяло холистичен метод за естествено подмладяване на кожата, възстановяване на тъканите и укрепване на лицевата мускулатура. Процедурата е безболезнена и без риск от странични ефекти, защото дава пълен контрол върху изражението на лицето и възможността да запазиш своята индивидуалност.