B-LIKE®PEEL

 

 

B-LIKE® PEEL e пилинг процедура подходяща за хора с изразени мимически бръчки, със зряла и отпусната кожа, за превантивна грижа, както и за удължаване ефекта от естетичните процедури.

Този пилилнг е различен от познатите пилинг процедури досега.

Целта на тази процедура не е да излющи кожата, а да блокира сигналите на нервните синапси. След директното приложение върху кожата, пилингът блокира микросвиванията на мимическите мускули, в резултат на което намаляват бръчките.

Формулата съдържа 16% концентрация GABA киселина.

Пептидите отговарят за механизмите за блокиране на мускулните контракции на лицето и изглаждане на бръчките.

Незабавно изглажда бръчките с лифтинг ефект.

                                         

Няколко минути след нанасяне, продуктът подобрява еластичността и стегнатостта на кожата и отпуска напрежението.

B-LIKE® PEEL е процедура, която няма възстановителен период. След процедурата кожата е с блясък, сочна и мимическите бръчки са видимо изгладени.

Процедурата може да се прилага при вече поставен Botox, като така удължава ефекта на процедурите в естетичната медицина.

Използва се за изглаждане на мимически бръчки и получаване на подмладяващ ефект. Съставките на препаратите подобряват напрежението, еластичността и стегнатостта на кожата.

Редовната употреба на B-LIKE® PEEL помага за поддържане на младежки вид.

 

 

 

 

Защо да си направя пилинг процедура?
Причините са много, но една от най- важните е, че в най-дълбоките слоеве на кожата се произвеждат нови млади клетки, които изтласкват към повърхността си старите клетки, там те умират и се излющват.
С възрастта деленето на клетките се забавя.
Важно е да се знае, че в процеса на нови клетки и умиращи клетки има равновесие. Киселините в козметика предизвикват мощна регенерация, което отсвоя страна стимулира деленето на нови клетки.

 

Цена на една процедура –  100 лв.
Пакет от 4-ри процедури –  360 лв.

Времетраене на една процедура – 60 минути

 

 

 

Стела от екипа на Facecare