Кои са 5-те най-видими признака на стареене и как да се справим с тях?

Кои са 5-те най-видими признака на стареене и как да се справим с тях?

80% от жените след 35 годишна възраст определят най-видимите и неприятни за тях признака на стареене. Появата им основно започва след значителна загуба на подкожна мастна тъкан и отслабване на лицевата мускулатура. Можем да ги обобщим в 5 основни проблема:

  1. Ъгълчетата на очите и устните увисват надолу и се получава тъжно изражение на лицето
  2. Бузи тип “Булдог”се получават в следствие свличане на мастната тъкан
  3. Промяна в околоочната зона, изразяваща се в  торбички, хлътване на очите и паднал клепач
  4. Задълбочаване на назолабиалните гънки, поради натежаването на скулите
  5. Лицевият овал цялостнно започва да променя формата и контура си

Кожата на лицето се крепи върху лицева мускулатура, изградена от 44 мускулни групи, а тяхната атрофия води до ранно стареене на кожата. Идва време, в което трябва да предотвратим отпускането на тези мускули, защото именно те крепят кожата и на тях се дължи голям процент от нейното отпускане. Следователно, ако поддържаме силни и здрави лицеви мускули, можем да се радваме на сочни скули и стегнат лицев овал.

Но как можем да тренираме мускулите на лицето си наистина ефективно?

Вече съществува нехирургчен метод за придобиване на мечтания стегнат овал, здрава и гладка кожа. Неинвазивният лифтинг с микрочестотен ток Elemis Biotec е създаден специално, за да стимулира отслабената мускулна дейност на лицето. Наричана още “нехирургичен лифтинг” или “естествен лифтинг”, процедурата е напълно безопасна и безболезнена и е подходяща при наличие на поне един от 5-те видими признака на стареене. Изпълнява се посредством два накрайнника с нискочестотен микро ток, носещ електричен заряд, идентичен на този в човешкото тяло. Мускулът се фиксира в двата му края и предизвиква неговото съкращаване.

Клинично доказани резултати от независими прочувания, след извършване на терапия с микроток от Elemis Biotec:

  • дълбочината на фините лини намалява с 68%
  • производството на колаген се се увеличава с 14%
  • еластинът се увеличава с 48%
  • кръвообращението се подобява с 38%

С подобряване на мускулния тонус се подобрява клетъчната активност и се изменя йонната концентрация на клетките в кожата. Подобрват се и кръвоснабдяването, храненето на кожната тъкан и обмяната на веществата. Общият резултат е стегната, здрава и видимо подмладена кожа, независимо от възрастта.

Запази своя час за микрочестотен лифтинг с Elemis Biotec, като се обадиш на телефон 0898 434 029, или ни пишеш в страницата ни във Facebook.

 

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eleven + 1 =